Mr left handed royalty beauty and handsome Followers

Friday, December 31, 2010

Happy New Year 2011

Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia...

Bulan berganti bulan, minggu berganti minggu, hari berganti hari...pejam celik dah nak masuk tahun baru 2011..rasanya Mr.eiz belum lambat lagi nak ucapkan Happy New Year 2011..

12.01 malam ni dah masuk tahun baru 2011..mesti uolz sudah siap dengan azam pada tahun baru ni kan??sebut pasal azam tahun baru ni, uolz dah tercapai ker azam tahun 2010??kalau belum postpone lah ke tahun 2011 ye..lebih afdal kalau dah tercapai gituh..hahaha...

Mr.eiz punya azam tahun 2010 ada yang tercapai dan ada yang belum..ni nak bagitau ni :
  1. Nak dapat DL masa diploma ---> TERCAPAI dah..
  2. Nak kerja lepas habis diploma ---> TERCAPAI gak [keje lari bidang :( ]
  3. Nak sambung degree ---> TERCAPAI jua
  4. Nak dapat DL sem 1 degree ---> 3/4 TERCAPAI lar [sikit je lagi--> sem II repair balik]
haha tu antara azam yang tercapai dan yang tak tercapai...apa pula azam tahun 2011..meh cini tengok : 

  • Nak belajar rajin-rajin dan dapat DL sem II nie...
  • Nak beli hp (lau bajet cukup)
  • Nak beli kasut 
  • Nak kuruskan badan yang makin berisi nie..huahua nek 4kg..dasyat...
Diharap tercapai lah azam 2011 ni yea...paling penting yang ke-4 tu..hihihi...jam menunjukkan pukul 11.47pm...tinggal kurang 15minit lagi nak sambut tahun baru..to all BLOGGER out there.....


HAPPY NEW YEAR 2011

2 comments:

  1. happy new year and wish you success in whatever you do... ;)

    ReplyDelete
  2. thanx....do the best among the best..yeehhaaaa..

    ReplyDelete