Mr left handed royalty beauty and handsome Followers

Saturday, December 11, 2010

My 1st GiveAway in 2011



Yang nak join, boleh baca syarat kat bawah nie..syarat dye senang je :
  1. Uolss hanya perlu buat entry bertajuk "My 1st GiveAway in 2011"
  2. Letak baner GA nie okai..letak taw dalam dalam post entry dengan sidebar uolss..
  3. Tag 3 orang..make sure yang kena tag tu tau k..
  4. Follow blog kita sebab senang kan nak tau pasal perkembangan dye..mane laa tau kalau tetibe je Fieza tutup awal GA nie..
  5. Sape2 pown boleh join..terbuka pada lelaki dan perempuan..

hadiah dye sweet sangat >.< sesuai untuk orang yang dah berkahwin, bakal berkahwin, yang belum berkahwin, teruna dan dara..heee~ =)



Tarikh tutup: 26 February 2011
(kemungkinan besar juga Fieza akan tutup lebih awal GA nie)


klik sini.

tag :

terima kasih yang teramat buat miss ely yg sudi tag saya nie..ngeeeee

1 comment:

  1. jeng3..datang sini cek GA..macih join GA blog fieza =)

    ReplyDelete